KARSTEN SESONGDEBUTERER I BERGEN

Trond Mohn Games

5/20/2024

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Etter mandagens økt bestemte Karsten Warholm og treneren Leif Olav Alnes seg for at de ønsker å sesongdebutere i Bergen på Trond Mohn Games. Warholm liker seg i Bergen og har deltatt på Trond Mohn Games tidligere.

På onsdag er det klart for friidrettsfest i Bergen. Da går nemlig Trond Mohn Games av stabelen på Fana stadion. Det vil bli mulighet for å se topp internasjonale utøvere på nært hold. I tillegg til at værmeldingen har meld strålende vær er det ikke mindre gledelig at Karsten Warholm har fått klarsignal fra treneren sin Leif Olav til å sesongdebutere på 300m hekk under Trond Mohn Games på onsdag. På 3000m stiller også Narve Gilje Nordås. Henriette Jæger som nylig ble nordisk mester på 200m på ny norsk rekord etter omløp, skal løpe 300m. Thomas Mardal og Eivind Henriksen kaster slegge, mens nordisk mester Marcus Thomsen støter kule.

Det er gratis for publikum på bortre langside og i (stav) svingen hvor du kan se Sondre Guttormsen og Pål Haugen Lillefosse. Eller du kan kjøpe billett på hovedtribunen her

Foto: Bildbyrån, fotograf Vegard Grøtt